Rólunk cégadatok

Köszöntjük a DOBBOLT megújult honlapján!

TÖRTÉNETÜNK:

Üzletünk immáron 15 éves múltra tekint vissza. A DOBBOLT alapítója Bucsy Bence maga is dobos, 2007-ben végzett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-dob szakán. Fiatal dobosként felismerte, hogy Magyarországon nem könnyű a hangszerhez jutás, egy magyar dobos sok esetben nem teheti meg, hogy megvegye a tudásához megfelelő új hangszert. Ezért eleinte főként külföldön vásárolt, felső kategóriás hangszerek beszerzését intézte zenész barátai számára. Időközben felismerte, hogy a tevékenységre nagy igény van, ezért a főiskola befejeztével egy 40m2-es bérelt pincehelyiségben már nem csak beszerzésre, hanem raktárról is megvásárolhatóak voltak a használt hangszerek és az új kiegészítők. A vásárlók hűségének köszönhetően a DOBBOLT ügyfélköre rohamosan növekedett, így 2011 decemberében megnyitott a Magyarországon egyedülálló, 170 m2-en működő ütőhangszerüzlet, 3 alkalmazottal és egész napos nyitva tartással. A DOBBOLT különlegességét elsősorban az adja, hogy minden hangszer kipróbálható, méghozzá kiváló körülmények között. Professzionális hangszigetelésű, hajópadlóval ellátott, a hangszerhez tervezett akusztikájú helyiségben a dobosok vásárlás előtt az összes hangszert tesztelhetik. További előny, hogy vevőinkkel személyesen foglalkozunk, beleértve az - alkut is magában rejtő – személyre szabott  árajánlat kialakítását.

További szolgáltatásaink:

Hangszer beszerzés: a DOBBOLT-ban található raktárkészleten túl vállaljuk bármilyen új, használt, vintage vagy ritka hangszer beszerzését!

Hangszer beszámítás: vásárlás esetén opcionálisan régi hangszerét beszámítjuk a vásárlás értékébe, így a vevő elkerülheti, hogy a régi eladása és az új megvétele közti időszakban hangszer nélkül maradjon (Minden esetben előzetes email-es egyeztetés szükséges, fotókkal!)!

Hangszer bérlés: A DOBBOLT-ban található minden használt hangszer bérelhető, vásárlási szándék esetén a bérleti díjjal csökken a vételár!

Hangszer WEBSHOP: bármely termékünk megrendelhető a DOBBOLT WEBSHOP-ján keresztül. Bővebb információ a „vásárlás/szállítás” menüpontban található.

Reméljük felkeltettük érdeklődését és hamarosan ellátogat a DOBBOLT-ba, ahol baráti hangulat és sok jó hangszer várja! Ha pedig még több kérdése van, böngéssze át GY.I.K. menüpontunk tartalmát, vagy lépjen kapcsolatba velünk email-ben vagy telefonon!

Üdvözlettel:

DOBBOLT csapata

 

Céginformációk

Cégnév:
TIRUPPA KKT.
 
Székhely, telephely:
1016 Budapest, Gellérthegy u. 26.
 
Adószám:
22237800-2-41
 
Közösségi adószám:
HU22237800
 
Bankszámlaszám (HUF):
10404072-49565051-53571019
 
E-mail cím:
info@dobbolt.com
 
Tárhelyszolgáltató:
T-Systems Magyarország Zrt.
Adatközpont Budapest
1087 Budapest, Asztalos Sándor u. 13.
Telefonszám: 459-8600

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása