Promark REBOUND 5A Active Grip? TESZTELTÜK!

2021. október 29.

Különleges, strapabíró, innovatív! Halász Máté beszámolója

Nagy izgalommal követtem a Promark új bejelentéseit, hiszen egy időben szinte csak Promark dobverőket használtam, egyik kedvenc dobverőm a Benny Greb Signature szériája volt. Sok minden változott a piacon, Benny is már a Vic Firth táborát erősíti, nyilvánvaló volt, hogy a Promark termékeire is ráfért egy kis ráncfelvarrás.

A Promark két főcsoportra bontotta termékeit:

Rebound: Hátul súlyozott

Classic Forward: Elől súlyozott

 

 

A Rebound termékcsoportban sok az újdonság és az innovatív, új technikai megfejtés, míg a Classic Forward dobverői a klasszikus, tradicionális szériáknak ad helyet.

 

Érzet: Én főleg, mint a dobosok többsége, elől súlyozott, standard dobverőket használok. Elsőre kicsit szokatlan volt a dobverő súlyozása, de nagyon hamar megszokja az ember, a speciális súlyozás miatt az ütések és a verő pattogása jóval nagyobb kontroll alá kerül. A modern zenei irányzatokban utazó, technikás, dobosok fogják szeretni főleg ezt a szériát.

 

A Promark REBOUND 5A Active Grip azonnal megfogja az ember tekintetét, különleges fekete/sárga megjelenésével. Valójában a fekete bevonatban rejlik a verő legnagyobb különlegessége, a speciális bevonat hőre aktiválódik, és extra tapadást biztosít játék közben. Az izzadósabb kezű kollégáknak bátran ajánlom ezt a terméket, mert amint belemelegszünk a játékba, a dobverő felülete érdesebbé válik. 

Élettartam: Használat során idővel természetesen elkopik a bevonat a dobverő fejénél, de a kezünkön, a cintányérokon és a bőrökön nem hagy fekete nyomot. Személyes tapasztalatom továbbá, hogy a bevonat a kávás ütéseket ís jól bírja, így növelve a verő élettartamát.

 A PROMARK REBOUND 5A Active Grip dobverőt itt tudod megrendelni!

 

Halász Máté

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása