GYIK

Minden megvásárolható ami a honlapon szerepel?

A honlapot folyamatosan frissítjük. Mivel nagy részben egyedi termékekről van szó, odafigyelünk, hogy a készlet mindig naprakész legyen. Ez alól kivétel képezhetnek az Evans dobbőrök, Tama termékek-kiegészítők ahol a népszerűbb termékeket folyamatosan tartjuk, de bármilyen igényt rövid időn belül teljesíteni tudunk. Az ÚJ Meinl cintányérokat rövid határidővel tudjuk beszerezni. Bizonyos ÚJ termékek állandóan megtalálhatóak a honlapon, de előfordulhat készletkiürülés (mikrofonok, füldugók, egyéb kiegészítők), ezek kapcsolatban érdemes előzetesen érdeklődni.

 

Kötelező-e regisztrálni a vásárláshoz?

Nem kötelező, azonban ha visszatérő vásárlónk, akkor a regisztráció megkönnyítheti a vásárlási folyamatot, mivel nem kell minden alkalommal megadni személyes adatait. Ha mégsem szeretne regisztrálni, ezt a funkciót egy kattintással kikapcsolhatja a Regisztrál fiókot? címszó melletti kis pipa eltüntetésével.

 

Mit jelent a Shell-set?

 A Shell-set egy gyakori kifejezés a dobosok között. Olyan összeállítást jelent, mely esetben a dobfelszerelés tamjairól, nagydobjáról és a tamtartókról beszélünk. Vagyis ebben az esetben a pergődob, állványzat, cintányérok nem tartoznak a szetthez. Egy három tamos fúziós shell-set a következőket tartalmazza: 10"-es, 12"-es, 14"-es méretű tamok, egy darab nyagydob, illetve tamtartók-tamlábak. A shell-set-hez opcionálisan vásárolhatóak az egyéb kiegészítők. (Boltunkban Shell-set vásárlása esetén jelentőst kedvezményt adunk a kiegészítők árából.)

 

Van-e lehetőség hangszerek lefoglalására?

Igen, van. Mivel a hangszereink jórészt "egyediek" érdemes foglalót fizetni, ha nincs lehetősége rögtön megvásárolni, megrendelni a hangszert. A foglaló egy adott hangszerre szól, összege a hangszer értékének 10-50%-a lehet és minden esetben 2 hétig van érvényben (melytől csak előzetes megbeszélés alapján lehet eltérni). Amennyiben a vásárló szándéka szerint a vásárlás meghiúsul a foglaló semmilyen esetben nem jár vissza. 

 

 

 

 

 

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása