ÁSZF

Általános szerződési feltételek:

 1. A jelen ÁSZF tartalmazza a Dobbolt Webáruház használatának feltételeit az alábbiak szerint:

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben az ÁSZF minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 1. Üzemeltetői adatok

Cégnév: Tiruppa KKT. 
Székhely: 1016 Budapest, Gellérthegy u. 26
Adószám: 22237800-2-41
Cégjegyzékszám: 01-03-025671
Kibocsátó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Szerződés nyelve: Magyar 
Elektronikus elérhetőség: info@dobbolt.com
Telefonos elérhetőség: +36 30 20 20 261

 

 1. Megvásárolható termékek, szolgáltatások:

 

Új és használt hangszerek, hangtechnikai eszközök, elektronikus eszközök. Hangosítási szolgáltatások, hangszer bérlés.

 

3.1: A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, azaz tartalmazzák a törvényben előírt 27%, kották és könyvek esetében 5% ÁFA-t, használt termék esetén 0% ÁFA-t.  Feltüntetett áraink csak internetes megrendelés esetén érvényes fix árak, azokból további kedvezményt – az esetlegesen érvényben lévő akciók és a rögzített értékhatárok alapján meghatározott kedvezmény kivételével – nem nyújtunk. Üzletünk ettől eltérő árazást alkalmazhat. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

3.2: A termékek feltüntetett árai és rendelkezésre állási adatai tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, amelyek körültekintő eljárásunk ellenére is előfordulhatnak - különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, vagy rendszerhiba miatt nem megfelelően megjelenített árra, továbbá az árfolyam-ingadozások és a gyártók, forgalmazók, beszállítók ármódosító tevékenységének következtében létrejött árnövekedésért - csökkenésért felelősséget nem vállalunk, és az árváltoztatás jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a webáruházban történő megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. Ilyen esetekben nem vagyunk kötelesek teljesíteni a szerződést a hibás áron, hanem felajánljuk a rendelés helyes áron történő teljesítését, vagy más helyettesítő terméket kínálunk. Ennek ismeretében a vásárló jogosult a szerződéstől elállni.

A termékekhez kapcsolódó képek, ismertetők, leírások, használati utasítások tájékoztató jellegűek, az ezek pontatlanságából, hiányából eredő károkért valamint a termék csomagolása, összetétele, vagy más paramétereinek változása miatt felelősséget nem vállalunk.

 3.3: A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. Nem vállalunk felelősséget a webshopban megjelenő kép és a termék tényleges kinézete miatti különbözőség miatt.

 

3.4. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

 

3.5. Hibás ár esetén, ha feltűnő értékaránytalanság áll fenn a termék valódi és feltüntetett ára között, azt egy átlagfogyasztónak azonnal észlelnie szükséges. A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) alapján a szerződés a felek akaratának kölcsönös és egybehangzó kifejezésével jön létre. Amennyiben a felek nem tudnak megállapodni a szerződéses feltételekben, azaz nincs meg a felek akaratát kölcsönösen és egybehangzóan kifejező nyilatkozat, abban az esetben nem beszélhetünk érvényesen létrejött szerződésről, amelyekből jogok és kötelezettségek fakadnának. Ennek alapján a hibás/téves áron visszaigazolt megrendelés semmis szerződésnek tekintendő.

 

 1. Vásárlás és/vagy regisztráció:

4.1. Felhasználó a weboldalon történő vásárlásával/regisztrációjával kijelenti, hogy jelen ÁSZF feltételeit megismerte és elfogadja.

 

4.2. Felhasználó a vásárlás/regisztráció során köteles a saját, valós adatait megadni. A vásárlás/regisztráció során megadott valótlan, vagy más személyhez köthető adatok esetén a létrejövő elektronikus szerződés semmis. Üzemeltető kizárja felelősségét, amennyiben Felhasználó más nevében, más személy adataival veszi igénybe szolgáltatásait.

 

4.3. A Üzemeltető a Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

 

4.4. A Üzemeltetőt nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha Felhasználó a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.

 

 1. Rendelés Menete

 

5.1. Felhasználó a regisztrációját követően bejelentkezik a webshopba/vagy regisztráció nélkül is megkezdheti a vásárlást.

 

5.2. Felhasználó kosárba helyezi a kiválasztott termékeket. Felhasználó bármikor megtekintheti a kosár tartalmát a „kosár” ikonra kattintva.

 

5.3. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrzi a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „kuka” ikonra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Mennyiség véglegesítéséhez a „frissítés” ikonra kattint Felhasználó.

 

5.4. A felhasználó megadja a számlázási címet és elfogadja a Használati feltételeket. Itt lehetőség nyílik a regisztrációra is.

 

5.5. A Felhasználónak lehetősége nyílik a kiválasztani a szállítási és a fizetési módok közül a számára legmegfelelőbbek amik a következők lehetnek.

 

5.5.1: Szállítási módok:

- Személyes átvétel az Üzletben, mely során a vásárló készpénzben tudja rendezni a vételárat. Bankkártyás fizetésre egyelőre nincsen lehetőség. Ebben az esetben a Felhasználónak a vásárlás visszaigazolása után 3 munkanapig van lehetősége átvenni a megrendelt tételeket. Ezt követően a megrendelést az Üzemeltető semmisnek tekinti.

- Kiszállítás DPD futárszolgálattal. A futár a csomagokat munkanapokon 9:00-17:00 között szállítja ki Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

5.5.2: Fizetési módok:

 

- Készpénzes fizetés, melyre üzletünkben személyes átvétel esetén van lehetőség.

- Bankkártyás fizetés, melyre üzletünkben személyes átvétel esetén van lehetőség.

- Futárszolgálattal történő rendelés esetén lehetőség van Utánvételes fizetésre.

- Tiruppa KKT. bankszámlájára történő előreutalással.

5.5.3. Szállítási költség:

A szállítási költség egységesen 2500Ft 

5.6. Amennyiben a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

 

5.7. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítése és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Felhasználó köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni, és termékeken, csomagoláson észlelt esetleges sérülés esetén köteles jegyzőkönyv felvételét kérni, sérülés esetén a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Üzemeltető nem fogad el!

 

5.8. Az adatok megadását követően Felhasználó a ”rendelés jóváhagyása” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével, vagy e-mailben jelezheti felénk egyéb, rendeléssel kapcsolatos kívánságát.

 

5.9. Adatbeviteli hibák javítása: Felhasználó a megrendelési folyamat lezárása előtt minden esetben vissza tud lépni az előző fázisba, ahol javítani tudja a bevitt adatokat.

5.10. Mivel nagyrészt egyedi termékek szerepelnek a webshopban lehetőség van a kiválasztott termékeket lefoglalózni. A foglaló összege a kiválasztott termékek összértékének 10-50%, és minden esetben 2 hétig érvényes (ettől megbeszelésé alapján el lehet térni). Amennyiben a vásárló döntése alapján a vásárlás nem valósul meg a vásárló a foglalót nem kapja vissza. 

 

 1. Megrendelések feldolgozása és teljesítése

 

6.1. Felhasználó e-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap (a megrendelés elküldését igazoló automatikus üzenetek nem tekinthetőek visszaigazolásnak). Amennyiben e visszaigazolás Felhasználó megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül Felhasználóhoz nem érkezik meg, Felhasználó az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól mentesül. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a Üzemeltetőhöz, illetve az Felhasználóhoz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. Szolgáltató kizárja a visszaigazolási felelősségét, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert Felhasználó rossz e-mail címet adott meg regisztrációja során, vagy a fiókjához tartozó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fogadni.

 

6.2 Ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon vagy e-mail-ben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni megrendelését. Az általános teljesítési határidő legfeljebb 5 munkanap a visszaigazolástól számítva. Általában a kiszállítás a rendelés visszaigazolását követő napon megtörténik, de bizonyos esetekben - speciális vagy egyedi termék rendelése esetén, illetve a termék rendelkezésre állásának függvényében - a szállítás 5-14 napot is igénybe vehet.

 

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén az visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

 

 1. Garanciális feltételek

 

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) kormányrendelet szabályozása értelmében új, 10 000 Ft feletti árú termékekre a törvényben előírt 12, illetve gyártótól függően ennél több hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancialevélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontra történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli.. Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azokat minden esetben visszaküldi a feladónak!

 

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) kormányrendelet részleteinek megtekintése itt: http://www.njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=76566.222971

 

Használt termékekre a hatályos garanciális és jótállási szabályok vonatkoznak.

 

 1. Elállás Joga

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Vásárlástól való elállás

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

 

Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó 12 hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

 

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog:

- Olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható ingadozásától függ

- Olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak

- Lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta

- Ha valaki cég nevében eljárva vásárol, mivel a fogyasztói körbe nem tartoznak bele a gazdasági társaságok és más jogi személyek

 

A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

Kivonat a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) kormányrendeletből:

 1. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. Olyan üzlethelyiségen kívül kötött és távollévők között kötött szerződés esetén, amely szolgáltatás nyújtására irányul, ha a 13. § vagy a 19. § szerinti nyilatkozat megtételét követően a teljesítés megkezdődik, a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli felmondási jog illeti meg.
  (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát
  a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén
  aa) a terméknek,
  ab) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek,
  ac) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
  ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,
  a fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;
  b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától
  számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.
  (3) A (2) bekezdés a) pontjában foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e §-ban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.
 2. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
  a) a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
  b) olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, a 20. § (2) bekezdésében meghatározott határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
  c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
  d) romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
  e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
  f) olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
  g) olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére csak a megkötéstől számított harmincadik napot követően kerül sor;
  h) olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;
  i) lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
  j) hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében, az előfizetéses szerződések kivételével;
  k) nyilvános árverésen megkötött szerződések esetében;
  l) lakáscélú szolgáltatás kivételével szállásnyújtásra irányuló szerződés, fuvarozás, személygépjármű-kölcsönzés, étkeztetés vagy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében, ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki;
  m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.
  (2) Az (1) bekezdés h) pontjában meghatározott esetben a 20. § szerinti jog a fogyasztó által kifejezetten kért szolgáltatásokon és a karbantartás vagy a javítás elvégzéséhez felhasznált cserealkatrészeken felül kínált szolgáltatásokra vagy termékekre kiterjed.

A törvény további részleteinek megtekintése itt: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043

 

8.1  Az elállási jog gyakorlásának menete

 

Amennyiben élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint a cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról. A szállítás díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatból eredő károknak megtérítése a vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően videokamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség (például, ha a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos).

A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a Tiruppa KKT. a vásárló által megadott bankszámlaszámra visszatéríti a termék vételárát. (Egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

 

 9Adatvédelmi nyilatkozat

A webáruház használata során a Tiruppa KKT. a részére rendelkezésre bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben, amennyiben az a Tiruppa KKT. alvállalkozója (pl. futárszolgáltat a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítésre statisztikai célokból (IP cím, a látogatás időtartama, stb.). Ezen adatokat a Tiruppa KKT. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezni a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A megrendelés folyamán rögzített adatokat a Tiruppa KKT. a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a Tiruppa KKT. bizalmasan kezeli, a leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Webáruházunk SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, ezért az Ön adatai tökéletes biztonságban jutnak el hozzánk. Weboldalaink böngészése közben és a vásárlás folyamán a kommunikáció titkosított csatornán folyik - akár 256 bites titkosítással! A korszerű webböngészők mindegyike támogatja a biztonságos SSL kapcsolatot.

Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info(KUKAC)dobbolt(PONT)com e-mail címen.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) kormányrendelet, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Tiruppa KKT. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

 

 1. Szerzői jogi információk

A jelen webhelyen található összes szöveg, kép, hang, video vagy egyéb adat szerzői jogvédelem alá esik és a Tiruppa KKT., valamint partnerei (gyártók, beszállítók) tulajdonát képzi. Előzetes írásos engedély nélkül tilos a tartalom feldolgozása, másolása, felhasználása. A közölt anyagok mentése vagy nyomtatása kizárólag saját felhasználás céljából történhet, de azok további felhasználása, terjesztése, adatbázisban történő tárolása, letölthetővé tétele, kereskedelmi forgalomba hozatala nem megengedett.

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása