TAMA újdonságok!

2022. január 17.

Újításokkal készül 2022-re a legendás dobgyártó!

Új megjelenéssel bővült az ikonikus Tama Starclassic Maple felszerelés, a Sky Blue Swirl fóliázott shellek egy háromrészes és egy négyrészes shell konfigurációban lesznek elérhetőek. 

 

 

A Tama Starclassic Walnut dobfelszerelés sok profi dobos első választása ha stúdiózásról vagy turnézásról van szó, egy új gyönyörű Molten Blue Ice Fade lakkozást kapott a széria.

 

 

A Tama Starclassic Performer juhar/nyír hibrid testjei lehengerlő, energikus és komplex hangzásukról, illetve impozáns megjelenésükről híresek. Az új Sky Blue Aurora lakkozással egyből a figyelem középpontjába kerülhetünk a koncerteken.

 

A Tama Superstar Classic kiváló ár/érték arányú, klasszikus méretű shell szettjei is kaptak egy új, egzotikus, Caribbean Lacebark Pine Fade lakkozást.

 

 

A kezdő és haladó dobosok számára tökéletes választás a Tama Impreialstar és Rhythm Mate széria, az Imperialstar dobok új, Coffee Teak Wrap fóliázott konfigurációban is elérhetőek. 

 A Rhythm Mate újdonsága a Red Stream szín.

 

 

A Tama Club Jam dobok kis méretekkel és praktikus megoldásokkal segítik a koncertező dobosok mindennapjait, a széria egy Cream Marble Wrap szín kombóval gazdagodott.

 

További újdonság a Tama CLUB-JAM PANCAKE széria, mely extra kis mélységű testekkel és rezo bőr nélküli tamokkal érkezik. A széria dobjai hihetetlenül praktikusak és rövid lecsengésűek, ideálisak kis koncerthelyszíneken való koncertezéshez és gyakorláshoz.

Ezekkel remek hangszerekkel hamarosan a Dobboltban is találkozhattok, kérdéseitekkel kapcsolatban keressetek minket bizalommal! 

 

Halász Máté

 

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása