VIC FIRTH SIH2!

2022. március 28.

Próba? Koncert? Gyakorlás? Az SIH2 megvédi a hallásod!

 

 

A dobosok számára az egyik legnagyobb egészségügyi probléma a halláskárosodás. A folyamatos gyakorlás, próbák és koncertek óriási megterhelést jelentenek hallószervünkre, sok dobos csak a kellemetlenségek állandósulása után kezd el foglalkozni hallásának védelmével. A különböző módszerek (pl füldugó használata) segítenek megoldani a fő problémát, sok esetben játékérzetünk rovására. 

 

 

 

A Vic Firth SIH2 a próbateremben és koncerteken is használható, hiszen a zárt, hangszigetelt kapszulái megszűrik a káros hangtartományokat. A fejhallgató elsősorban zenészeknek készült, de zenehallgatásra is kiválóan alkalmas.

 

  • Csökkenti a külső zajt 25dB-lel
  • 50 m / m dinamikus hangszóró Mylarcon
  • Frekvenciaátvitel: 20HZ - 20kHz
  • 1/4 "és 1/8" jack dugókkal

 

A dobosoknak hangszerük hangerejéből adódó kihívásokkal nap, mint nap meg kell küzdeniük, ebben segít az SIH2.

Gyakori probléma például a stúdióban tapasztalt fejhallgató vérzés (headphone bleed). Ez a jelenség akkor figyelhető meg, amikor a dobos a stúdióban annyira feltekeri a monitorának hangerejét, hogy a dobmikrofonok beveszik a fejhallgatóból érkező hangot. Ilyenkor a dobfelvétel használhatatlanná válik és a dobos nagy valószínűséggel maradandóan károsítja hallását. .

 Az sih2 a hangszigetelt kapszulákat egy fejhallgatóval kombinálja, így a magas szintű külső zajcsillapítás csökkenti a hallgatási hangerőt, ezáltal minimálisra csökkenti a fülhallgató vérzését a dobfelvételek során és védi a zenész hallását.

 

IDE KATTINTVA TUDOD MEGRENDELNI A TERMÉKET!

 

Halász Máté

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása