Vírushelyzet

2020. augusztus 26.

A következőkben szeretnénk benneteket tájékoztatni a vírushelyzet okozta megelőző és kockázat csökkentő intézkedésekről a Dobboltban.

Kedves Vásárlóink, Barátaink, Partnereink! 

 

UPDATE 2020.05.18. ÚJRA NORMÁL NYITVA TARTÁS!!! H-P: 10.00-19.00, SZ: 10.00-13.00

 

  A kialakult helyzetre való tekintettel alábbiakban szeretnénk egy hosszabb tájékoztatást adni arról, hogy a Dobbolt hogyan működik a közeljövőben. Bármilyen változásról mihamarabb tájékoztatunk benneteket: 

A 2020.03.28-tól életbe lépett kormányrendeletre való tekintettel fokozottan kérünk mindenkit, hogy csak nagyon indokolt esetben keresse fel személyesen boltunkat (H-P 10.00-15.00, SZ 10.0-13.00), és ezt a tömegközlekedés mellőzésével tegye! Elindulás előtt kérjük készüljön fel, tájékozódjon előre, hogy a boltban eltöltött idő csak a szükséges időtartamra korlátozódjon. Egyéb esetekben javasoljuk az ONLINE vásárlást, illetve TELEFONOS, EMAIL-es megrendelést! Telefonon elérhetők vagyunk a teljes (eredeti) nyitvatartási időben, tehát 10.00-19.00 között. 

  • Nyitva tartás, személyes vásárlás:

A kormányrendeletnek megfelelően hétköznapokon  ismét 10:00 és 19:00 között vagyunk nyitva, szombaton pedig 10:00 és 13:00 között. Annak érdekében, hogy minél hatékonyabban csökkentsük a kockázatokat, csökkentett létszámban dolgozunk az üzletben. Adott napon 1 fő kiszolgáló személyzet tartózkodik a boltban és a vásárlókat egyesével tudjuk beengedni. Kollégáink továbbá teljesen kerülik a tömegközlekedést. Az üzletben folyamatosan fertőtlenítjük az ajtókat, kilincseket, bankkártyaterminált, kasszát, stb. A vásárlók számára kézfertőtlenítőt helyeztünk ki. Kérünk benneteket, hogy ezt belépéskor mindig használjátok. Ha lehetőségetek van, Ti se használjátok a tömegkezlekedést, amikor a Dobboltba jöttök. 

  • Online vásárlás:

Telefonon, e-mailben továbbra is elérhetőek vagyunk, valamint a honlapon keresztül is tudtok vásárolni. Mi erre buzdítunk titeket, hiszen így lehetőség van otthonról vásárolni. 20.000 Ft felett a kiszállítás ingyenes. Lehetőség van átutalásos fizetésre is, így nincs szükség arra, hogy a futárral "pénzezzetek". A csomagokat a DPD futárszolgálat kézbesíti. A csomagfeladásban a kis létszám miatt előfordulhat 1-2 nap késés, ezt is minden esetben jelezni fogjuk. Bizonyos esetekben kollégáink személyesen viszik ki a rendeléseket (főleg dobfelszerelés vásárlása esetén). Ez biztonságosabb egyrészt a hangszerek, másrészt vírus szempontból is, hiszen kollégáink kevesebb emberrel találkoznak, mint egy átlagos futár. 

  • Megrendelések, beérkezések

Árgaranciát sajnos csak az aktuálisan készleten lévő termékekre tudunk vállalni (honlapunkon az adott termék elérhetősége a termék képe alatt látható). Raktárkészletünk jelenleg igen nagy, de jelen helyzetben az idő múlásával várhatóan csökkenni fog. Sajnos az elszabadult valutaárfolyamok miatt a gyártók bármikor változtathatnak a beszerezési árakon. Amennyiben egy terméket nem tudunk a honlapon szereplő áron kínálni, úgy minden esetben előzőleg egyeztetünk veletek (nagyon reméljük, hogy erre nem igazán lesz szükség). Az 5-7 napos beszállítási idő is csúszhat, mivel egyre több gyártó szünteti meg, vagy alakítja át a kiszolgálást, valamint országhatárainkon is változó, bizonytalan a helyzet. Legnagyobb partnereink még talpon vannak, de ez alakulhat másképp. Természetesen ha ebben változás történik, arról is tájékoztatunk. 

  • A mi kérésünk:

Ahogy már több vállakozás/hangszerbolt oldalán láthattátok, ez a helyzet rendkívüli nehézségeket gördít a magyar vállalkozásokra. Azt kérjük, hogy ha tervezitek hangszer vagy bármilyen kiegészítő (nem csak dob, de gitár, zongora, szárnykürt, hárfa, cemballo) várálását és lehetőségetek van rá, válasszatok magyar hangszerboltot. Az árkülönbség legtöbb esetben nem túl nagy (ennek legfőbb oka az, hogy Magyaroszágon magasabb az ÁFA), viszont ezzel segíthetitek a magyar hangszerboltok hosszútávú fennmaradását, az ott dolgozók megélhetését, akik aztán a fizetésüket a Ti pékségetekben, autószervízetekben stb. költik majd el. Továbbá a külföldről rendelt termékek beérkezése most eléggé bizonytalan. Cserébe mi igyekszünk változtatos akciókkal, árengedményekkel kedveskedni nektek. Ezekről leggyorsabban a Facebook oldalunkon tájékozódhattok. Támogassuk a magyar vállalkozásokat, különösen ebben a nehéz időben!

Köszönettel: Dobbolt csapat! Vigyázatok Magatokra és Egymásra. 

 

Hozzászólások

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása