1 2
 
Összesen 19 db
Nem kell tovább azon aggódj, hogy szállítás során megsérül a pergőd! A TAMA Powerpad® Designer szériás pergődob tokok 20mm vastag félkemény párnázott béléssel védik a hangszert.
Jelentősen csökkentettük a használt dob shellset-ek árát. Most érdemes vásárolni, hiszen mindegyik készletből csak egy darab van raktáron. Ne maradj le!
A Tama bemutatta legújabb pedáljait. A méltán népszerű Tama lábgépek között először találkozhatunk Direct Drive meghajtású modellekkel. Az új Dyna-Sync pedálok a sebesség, erő és kényelem kifogástalan egyensúlyát nyújtják.
Aktuálisan készleten lévő tányérjainkat most extra kedvezménnyel kínáljuk. Az eredeti árból most 30% kerül levonásra. Az aktuális készlet megtalálható a honlapunkon.
Köszöntjük a Dobbolt megújult honlapján, amely a mai kor igényeinek megfelelően, már kényelmesen használható táblagépeken és okostelefonon is. Kellemes böngészést!
Az 2018-as év egyik legnépszerűbb Tama terméke az új Superstar Classic dobfelszerelés. A vintage hangulatot idéző hangszer dobtestei teljes egészében juharból készültek. Három igazán látványos színben kapható.
Új magyar Istanbul Agop nagykövet. Bánfalvi Sándor, többek között Ákos és Magma Rise zenekar dobosa hivatalosan is az Istanbul Agop cintányérok nemzetközi nagykövete lett. Meg is kapta új szettjét amely főleg a Traditional sorozat Heavy tányérjaiból áll.
1 2
 
Összesen 19 db

Kiemelt ajánlataink

TörlésKijelöltek összehasonlítása